Kje so meje moje ljubezni – Andreja Poljanec 15. 3. 2018

Predavanje in pogovor z dr. Andreje Poljanec »Kje so meje moje ljubezni?«
s podnaslovom: »Kako živeti sodobno krščansko družinsko življenje.«

organizirala Župnijska Karitas Rovte je v četrtek 15. marca 2018, po večerni sveti maši (18h) v zimsko kapeli

Predstavitev dr. Andreje Poljanec

dr. Andreja Poljanec

dr. Andreja Poljanec

Docent dr. Andreja Poljanec, specialistka zakonske in družinske terapije, je delala sprva kot terapevtka in raziskovalka na FDI. Med leti 2007 in 2012 je bila mlada raziskovalka in asistentka na Teološki fakulteti v Ljubljani, sedaj je predavateljica na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda in na Fakučteti za uporabne družbene študije. Je soustanoviteljica Študijsko-raziskovalnega centra za družino, kjer izvaja individualne, partnerske in družinske terapije, vodi terapevtske skupine in izobraževanja za starše in strokovne delavce v šolstvu, zdravstvi in socialnem skrbstvu ter raziskuje.

Je tudi poročena in mamica 5-ih otrok.

Je avtorica knjige Rahločutno starševstvo in slikanice Moj svet, kot soavtorica pa je sodelovala pri izdaji knjig Rahločutnost do otrok in Med dvema ognjema. Izdala je tudi izobraževalni avdio CD 6 poti do sproščenega starševstva in posnela sklop oddaj o starševstvu z naslovom Srce, ter bila vrsto let strokovna sodelavka zavoda iskreni.net. 

S predstavitvami je aktivno sodelovala na mednarodnih konferencah v Atenah, Tel Avivu, Madridu, New Yorku, Celovcu, Zagrebu, …

Področja raziskovalnega dela: delo z mladimi, rahločutno starševstvo, teorija navezanosti, družinsko življenje in partnerski odnosi.

Kontakt: andreja.poljanec@srcdljubljana.com